Ramon I (Hulsbosch) 60ste Prins van C.V. de Aester

26-01-2019

Op 26 januari 2019 is Prins Ramon I (Hulsbosch) uitgeroepen tot de 60ste Prins van het Aesterriek. Zoon van Annie Dings en Sjra Hulsbosch en enigst kind. Ramon is 42 jaren jong, getrouwd met Wilma en trotse papa van Liam, Loïs en Liv.

Carnavalsvieren zit bij de familie in het bloed. Van jongs af aan gingen ze optochten kijken en zat Ramon in de kinderwagen in de kroeg. Op het laatst bleef het niet meer alleen bij optochten kijken, maar ging Ramon samen met het gezin ook fanatiek ieder jaar meelopen met hun groep “De bende van Ellende”.  Vanaf 11 november staat de carnavalsmuziek al vaker aan en is het voor hem moeilijk wachten om te kunnen gaan. Onder het genot van menig glas bier, wordt er vaak tot in de late uurtjes doorgevierd. Het spreekwoordelijk gezegde “Wie aojer, wie gekker” past als een stekker.

In het dagelijks leven is Ramon eigenaar van Rousseau Chocolade op de Bovenstestraat in Echt, waar hij iedere dag in de heerlijke chocoladegeur mag werken en ook soms wat doet voorproeven.

Prins Ramon I nodigt iedereen uit om er een onvergetelijke en gezellige carnaval van te maken en “hoapt mit uch eine te proosten mit die sjoon daag”

Terug naar nieuws