Verkeersregelaars gezocht !

18-01-2023

De 3 Dolle Dagen van carnaval komen langzaam echt dichtbij en velen zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Dat geldt zeker voor de optochtdeelnemers, die ons ieder jaar weer weten te verrassen met hun fraaie creaties en uitdossingen. De optochten van “CV de Aester” zullen op 19 en 21 februari door de straten van het Aesterriek wervelen. Echter, om dit te kunnen laten doorgaan, is de Optochtcommissie op zoek naar vrijwilligers, die als verkeersregelaar willen helpen.

Wat wordt van een verkeersregelaar verwacht? Vanaf het begin van de middag staat de verkeersregelaar op straat en helpt mee om de optocht route verkeersvrij te houden. U ontvangt van de organisatie de voorgeschreven outfit zodat u goed zichtbaar bent als verkeersregelaar. Om die dag officieel als verkeersregelaar aan te slag te mogen, moet elke verkeersregelaar online een kleine cursus gedaan hebben.

Deze cursus vanaf uw thuiscomputer kost maar een uurtje van uw vrije tijd. Als het nodig is assisteert de optochtcommissie u bij de online cursus.

Bent u al gediplomeerd verkeersregelaar, dan dagen wij u graag uit om de uitdaging aan te gaan. Dus meld u aan !

Draagt u carnaval en de optocht van “C.V. de Aester” een warm hart toe, bent u graag buiten en wilt u de handen uit de mouwen steken? Maak dan carnavalszondag en/of dinsdag een paar uurtjes tijd vrij om te helpen als verkeersregelaar. Voor meer informatie of uw aanmelding kunt u contact opnemen met Jack Schalleij via secretariaat@aester.nl

Laat de optocht niet stil staan !!!

Terug naar nieuws