Update standpunt Covid-19

06-08-2020

Het is alweer een aantal maanden geleden, dat de wereld geconfronteerd werd met het Covid-19 virus. Het virus, dat het dagelijkse leven tot op de dag van vandaag in haar greep heeft. Niks is meer zoals het was en wat dit voor de toekomst gaat betekenen, is vooralsnog onzeker.

Ook de traditie carnaval wordt geconfronteerd met deze onzekere tijden en dus worstelen de organisaties met hun plannen. Zo ook CV de Aester.

Voordat de carnaval namelijk van start gaat, hebben de leden al heel wat werk verzet. Sterker nog, het meeste werk zit juist in de tijd voorafgaand aan de 3 dolle dagen. Carnavalsvereniging de Aester heeft tot taak de carnaval te organiseren in Echt en zal dan ook alle mogelijkheden bekijken om ook komende seizoen deze traditie te kunnen voortzetten. In welke vorm dat zal zijn, zal uiteraard afhangen van de verdere ontwikkelingen rondom het virus. Die zullen immers bepalend zijn, voor hetgeen er straks mag en kan.

Zodra het duidelijk en verantwoord is, zullen wij, geheel in het kader van de voorschriften, kenbaar maken wat het beleid van CV de Aester zal zijn voor het komende carnavalsseizoen.

Laten we hopen dat er snel een einde mag komen aan de pandemie en dat we terug kunnen naar het ‘oude normaal’.


Blijf gezond !
Sjregkedek

Terug naar nieuws