Receptie C.V. “De Aester” Echt op zaterdag 21 maart

17-02-2020

Het kan eigenlijk niemand ontgaan zijn, want in het weekend van 7-8-9 februari heeft het evenement Echt feesten! plaatsgevonden. Op vrijdag was de aftrap met een fantastisch LVK, op zaterdag gevolgd door een spetterend “Stout & Loud”. Twee avonden om met trots op terug te kijken.

Jammer genoeg gooide Moeder Natuur op zondag roet in het eten en heeft burgemeester Jos Hessels, na goed overleg met de organisatie van Echt Feesten!, helaas moeten besluiten om het evenement “Kampioene van ’t Zuuje” af te gelasten. In het kielzog van deze beslissing, kon ook de geplande receptie van CV de Aester geen doorgang vinden.

Nadat alle maatregelen waren getroffen om de storm te trotseren, werd er naarstig overlegd om een oplossing te zoeken voor de receptie van de Hoogheden en de jubilarissen. Omdat de carnaval met rasse schreden naderbij komt en wij als vereniging de reguliere carnavalsprogrammering van andere verenigingen/groepen en horeca respecteren, is er besloten om de receptie van Prins Björn I, Jeugdprins Thomas I en de Jubilarissen Rob Hölsgens en Dennis Goertz, te verplaatsen naar het weekend van Halfvasten.

Graag nodigen wij iedereen uit om op zaterdag 21 maart de Hoogheden en de Jubilarissen te komen feliciteren en waar gewenst toe te spreken. Over de exacte aanvangstijd en de locatie zijn wij nog in onderhandeling, maar dat zullen wij uiteraard z.s.m. bekendmaken.

Heb je de felicitaties overgebracht, dan hoef je echt nog niet te gaan, want na afloop zal er nog een afterparty plaatsvinden met diverse artiesten.

Terug naar nieuws