Receptie 2020

04-01-2020

Vanaf zaterdag 18 januari jl. zal de nieuwe prins van CV de Aeser de scepter zwaaien over het Aesterriek. Hetzelfde zal de, op zondag 19 januari uit te roepen jeugdprins doen, over de jonge Aesters en Aesterlingskes. Om beide hoogheden te feliciteren met hun nieuwe felbegeerde functie, wordt op zondag 9 februari  de jaarlijkse prinsenreceptie gehouden. Deze zal, in tegenstelling tot voorgaande edities, plaats gaan vinden op het VIP deck van het paviljoen Echt feesten aan de Bandertlaan in Echt.

Maar let op, want er gaat het een en ander veranderen. Want tussen 13.11 uur en 16.11 uur worden verenigingen, clubs, zaate herremeniekes, besturen e.d. in de gelegenheid gesteld om, in een tijdsbestek van maximaal 11 minuten, de Hoogheden en de jubilarissen toe te spreken. Om van dit spreekrecht gebruik te kunnen maken is het van belang dat men zich ruim op tijd en vooraf aanmeld. Aanmelden kan per mail op het volgende adres : info@aester.nl

Vanaf 16.11 uur mogen particulieren, zakenmensen en anderen hun felicitaties overbrengen aan beide prinsen en aan de jubilarissen van CV de Aester. Dit jaar zijn dat overigens Rob Hölsgens en Dennis Goertz  (beiden 1×11 jaar lid). Gezien de nog lopende festiviteiten in dat weekend en met name het programma op deze zondag, zal deze receptie tot maximaal 18.11 uur duren. Wilt u de felicitaies overbrengen, probeer dan tijdig aanwezig te zijn.

Na de receptie hoeft u niet meteen te vertrekken, want vanaf 16.00 uur  start een geweldig, afsluitend programma met namen als Wir sind Spitze en Lex Uiting met band. Reden genoeg om nog even te blijven en te genieten.

Terug naar nieuws