Prins Roel I (Metsemakers) 65ste Prins van C.V. “De Aester” Echt 

05-01-2024

Op 5 januari 2024 is Roel Metsemakers uitgeroepen tot 65e Prins van ’t Aesterriek. Zoon van Bert en Annie en broer van Madelijn. Man van Linda en vader van Sem en Janou. Roel is 40 jaar en woonachtig op de Walnootstraat. 

In ‘t dagelijks leven is Roel advocaat en ondernemer. Hij heeft een eigen advocatenkantoor (“Environ Advocaten”) dat gespecialiseerd is op ‘t gebied van ‘t bestuursrecht en omgevingsrecht. Roel vertegenwoordigt daarbij bedrijven en burgers in zaken waarbij de overheid (gemeentes of de provincie) betrokken is. 

Samen met zijn vrouw Linda heeft Roel een echt carnavalsgezin. Hun kinderen Sem en Janou krijgen het carnavalsvirus met de paplepel ingegoten en lagen al vanaf jongs af aan tussen de kaasblokjes in de kinderwagen op de Plats. 

Vorig jaar liep Roel met hun grote carnavalsgroep in de optocht mee als de “Aester Airlines”. Dit jaar mag hij de optocht beleven vanaf de Prinsenwagen. 

Prins Roel I is vereerd dat hij jullie dit jaar voor mag gaan in ‘t Aesterriek en nodigt iedereen van harte uit om deze carnaval met jong en oud ‘t leven te vieren! Want hoe jong of oud je ook bent, in het leven moet je alles geven. 

Dit jaar zwaait hij de scepter dan ook onder zijn motto: “Alles gaeve in ’t laeve!” 

Prins Roel I zal receptie houden op zondag 28 januari vanaf 14:11 oer bij Broen Café de Mert en ziet jullie graag daar om het glas te heffen op een fantastische carnaval. 

Sjregkedek, Prins Roel I. 

Terug naar nieuws