Nieuwe sfeer tijdens de Aesterparade

15-12-2014

C.V. De Aester steekt de Aesterparade, die dit jaar plaats vindt op zaterdag 10 januari, in een nieuw jasje, dat de doorgewinterde bezoekers zeker zal opvallen en bevallen. Ook mensen die voor het eerst meedoen aan deze festiviteit zullen enthousiast zijn over de opzet.

De avond begint om 19.30 uur in een rustige sfeer met mechanische muziek. De zaal van Royal Service Bioscopen, Peijerstraat 47 in Echt is dan al een uur open (zaal open om 18:30) om de ongetwijfeld weer talloze belangstellenden op hun gemak een plaats te laten zoeken.

Voor het eerst kan het publiek de verrichtingen op het podium ook vanaf het balkon volgen, onder het motto: Wie het eerst komt, het eerst maalt. Er zijn dus geen aparte kaarten voor dit uitzichtpunt beschikbaar. Naar gelang de avond vordert, wordt er steeds meer gas gegeven, tegen de inmiddels vertrouwde achtergrond van de door Leo Cornips op megadoek gezette Plats, om rond middernacht zijn apotheose te bereiken met een optreden van Erwin. De stemming zit er dan al behoorlijk in door een buut van Jan Geraedts en muzikale bijdragen van Ronald en Carien, W-Dreej, Ohne Gewehr, La Bamba en Kartoesj. Rond half 9 beleeft prins Bastiaan I zijn zwanenzang. Een half uurtje later zal het befaamde Aesterei onthullen wie zijn opvolger wordt.

De presentatie is in de vertrouwde handen van Wil Wolfs.

De entreekaarten zijn in de voorverkoop à € 12,50 verkrijgbaar bij Tabak-rookartikelen-staatsloterij-lotto en toto Martien Aerts, St. Jorisstraat 1 te Echt. De entreeprijs aan de zaal bedraagt € 15.

Aesterparade 2015 + sponsors

 

Terug naar nieuws