Inschrijvingen optochten C.V. De Aester Echt

24-01-2015

Op veel plekken wordt er weer hard gedacht, gebouwd, geschilderd en genaaid voor de twee optochten die op 15 en 17 februari door de straten van het Aesterriek zullen wervelen. Voor zowel de Groate Optoch op zondag, alsook voor de Kènjeroptoch op dinsdag kunnen deelnemers zich laten inschrijven. Dit kan gebeuren op de donderdagen 5 en 12 februari a.s. van 20 uur tot 22 uur in café/discotheek Stoba, Bovenstestraat in Echt.

Het inschrijfformulier is ook te downloaden van de site van CV De Aester door te klikken op deze link en dan naar “Inschrijfformulier optochten” te gaan. Tevens is hier het optochtreglement te vinden. Met name de regels met betrekking tot het gebruik van alcohol tijdens de optochten verdienen de aandacht. Ook is het gebruik van glas tijdens de optocht niet toegestaan, zo kunnen ongelukken en letsel worden voorkomen!

De nummers voor de Groate Optoch op 15 februari kunnen worden afgehaald bij café/discotheek Stoba, bovenstestraat in Echt van 10 tot 12 uur. Voor de Kènjeroptoch op dinsdag 17 februari van 13.30 tot 14 uur bij Royal Servicebioscoop aan de Peyerstraat in Echt.

Terug naar nieuws