Informatie Aesterparades 2019

29-12-2018

Nu de Kerstmis achter ons ligt, kijken we vol verwachting vooruit naar de aankomende parades. Want op zaterdag 26 januari is het zover en zal in ‘t Royal Theater aan de Peijerstraat de Aesterparade 2019 van start gaan. Traditiegetrouw een hele happening met een keur aan artiesten en niet te vergeten, het uitroepen van prins carnaval 2019.

Kosten noch moeite zijn  gespaard om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Voor het voetlicht verschijnen Sjpringlaevend, Kartoesj, Partykryner en De Kloomp, waarna de afsluiting door Knallerman zal worden verzorgd.

De entreekaarten komen vanaf zaterdag 5 januari in de voorverkoop en zijn à € 13,00 verkrijgbaar bij Drogisterij-tabak-staatsloterij-Toto-Lotto Martien Aerts, St. Jorisstraat 1 en bij Bloemenhuis Dingelstad, Marktstraat te Echt. De entreeprijs aan de zaal bedraagt  € 16,00.

Een paar dagen na de Aesterparade is er een tweede avond inpland, welke vroeger voor de senioren bedoeld was, maar dat tegenwoordig al lang niet meer is. Woensdag 30 januari staan diverse toppers op de planken, zoals De Jónges van de Zank, Maikel Sonnemans, De Geliende, Har Daniëls, Marleen Rutten, Ronald & Carien en Kartoesj. Ook deze avond vindt plaats in zaal Royal aan de Peijerstraat 47 in Echt en begint om 19.11 uur. De entreeprijs bedraagt  € 7,50 in de voorverkoop. Aan de kassa zal de prijs € 10,00 bedragen.

Terug naar nieuws