Het BCL weekend gaat knallen!

22-11-2023

Het BCL weekend gaat knallen !

Velen zullen het al wel gezien hebben, want het BCL weekend heeft inmiddels duidelijk vorm gekregen. Aan de Bandertlaan in Echt is een prachtige tent verrezen waarin het komende weekend een en al spektakel geboden zal worden. Met een vette programmering worden het 3 enerverende dagen, waarbij tal van bekende artiesten het podium zullen beklimmen.

Vrijdagavond Stout & Loud

Op vrijdagavond 24 november wordt het weekend afgetrapt met het inmiddels bekende Stout & Loud. Een keur aan artiesten zal op het podium verschijnen om hun bijdrage te leveren aan een ongetwijfeld spektakel. Want wat te denken van Billy the Kit, Vieze Jack, Hard2Get, SDNX en FVO (Floris van Oranje) ? En als afsluiting van deze avond Lucas & Steve !

Dit feestje wil je niet missen en dat hoeft ook (nog) niet. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar wacht niet te lang, want voor je het weet is het vrijdag ! We starten om 20.00 uur en de tent gaat om 19.00 uur open.

Zaterdagavond Rowwen Heze

Een dag later zal het een heel andere avond worden. Want op zaterdagavond komt Rowwen Heze naar Echt. Dat is een garantie voor een fantastische Limburgs getinte avond. Voordat zij het podium betreden zullen Promilaasj en Wir Sind Spitze de muzikale loper alvast uitleggen en de zaal op stoom brengen. Ook voor deze spetterende avond geldt dat er nog beperkt kaarten te koop zijn. Dus wacht niet te lang en bestel je kaarten voordat het te laat is.Aanvang 20.00 uur, tent open 19.00 uur.

Zondag 26 november

De zondag, tot slot, staat geheel in het teken van het BCL Treffen 2023. Dan zullen de lidverenigingen van de BCL naar Echt komen, samen met andere genodigden en genodigde verenigingen om er een geweldig feest van te maken. Gedurende deze dag zijn tal van artiesten aanwezig om de muzikale klanken te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan Spik & Span, W-Dreej, Beppi Kraft e.v.a.. Maar ook optredens van zaate herremeniekes staan in de planning. Kortom een feest waar je bij wilt zijn. En dat kan want iedereen is welkom en de entree……die is gratis!

Kies je favoriete avond of dag en kom genieten van een geweldig feest , want zo vaak krijg je de gelegenheid niet !

Terug naar nieuws