De optocht gaat door

17-02-2022

Tijdens de recente persconferentie kwam het verlossende bericht en werden er versoepelingen aangekondigd. Meteen kwam de carnavalsvereniging uit de startblokken en werden alle scenario’s uit de kast getrokken om de carnaval toch nog op te starten. Zo laat ook C.V. De Aester Echt het carnavalshart sneller kloppen, want zojuist hebben wij de bevestiging gekregen dat de optocht door de straten van Echt kan trekken !

Het wordt dit uitzonderlijk carnavalsseizoen één optocht en die trekt traditiegetrouw op carnavalszondag. Natuurlijk wordt het, gezien de korte voorbereidingstijd, geen optocht zoals we die normaal gewend zijn. Maar onze deelnemers kennende, zal hun creativiteit, zelfs op deze korte termijn beslist leiden tot een prachtige alternatieve, ludieke optocht. We zijn erg benieuwd hoe de deelnemers op vooral humoristische manier invulling zullen gaan geven aan de grote optocht.

Meer informatie zal vanaf dit weekend te vinden zijn op onze website (zoals optochtroute, inschrijven, tijdstippen, etc.).
We hopen op goed weer en een mooie optocht !
Laat de carnaval maar komen !
Terug naar nieuws