BCL Treffe 2023 “CV de Aester” komt op gang

31-10-2023

Nog maar enkele weken en het feestweekend rondom het BCL Treffe 2023 gaat van start op het evenemententerrein aan de Bandertlaan. Velen zijn al geruime tijd druk in de weer en het begint al aardig gestalte te krijgen.Net als voorgaande editie van 10 jaar geleden worden het 3 enerverende dagen met tal van artiesten.

Vrijdagavond Stout & Loud

Vrijdag 24 november is de aftrap van het weekend met het inmiddels bekende Stout & Loud. Een keur van artiesten zal op het podium verschijnen om hun bijdrage te leveren aan een ongetwijfeld spektakel. Want wat te denken van SDNX, Hard2Get, Vieze Jack, Billy the Kit, FVO (Floris van Oranje) en niet te vergeten Lucas & Steve. Reden genoeg om deze topavond niet te missen. Aanvang 20.00 uur, tent open om 19.00 uur.

Zaterdagavond Rowwen Heze

Een dag later, 25 november, zal het een heel andere avond worden. Want Rowwen Heze is voor die avond gestrikt en dat is een garantie voor een fantastische Limburgs getinte avond. Voordat zij het podium betreden zullen Promilaasj en Wir Sind Spitze de muzikale loper alvast uitleggen en de zaal op stoom brengen. Aanvang 20.00 uur, tent open 19.00 uur.

Zondag 26 november

De zondag, tot slot, staat geheel in het teken van het BCL Treffen 2023. Dan zullen de lidverenigingen van de BCL naar Echt komen, samen met andere genodigden en genodigde verenigingen om er een geweldig feest van te maken. Gedurende deze dag zijn tal van artiesten aanwezig om de muzikale klanken te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan Spik & Span, W-Dreej, Beppi Kraft e.v.a.. Maar ook optredens van zaate herremeniekes staan in de planning. Kortom een feest waar je bij wilt zijn. En dat kan want iedereen is welkom en de entree……die is gratis!

Hulp gevraagd 

Om een dergelijk evenement goed te kunnen laten draaien zijn vrijwilligers onontbeerlijk. Gelukkig weet een grote groep ons te vinden en zijn bereid de handen uit de mouwen te steken. De personeelscommissie is dan ook blij met het feit dat de aanmeldingen voor dit weekend de goede kant op gaan. Maar het is eigenlijk nooit genoeg. Dus vind je het leuk om te helpen op het grootse feest in Echt, meld je dan aan. Dat kan natuurlijk ook in verenigingsverband, want hoe gezellig kan dat wel niet zijn.

Bedrijfsuitje ?

Daarnaast is het voor uw bedrijf misschien wel interessant om er met klanten of personeel een leuk avondje van te maken. Mogelijkheden genoeg. 

De Stichting BCL 2023 is een non-profit organisatie die zich, met behulp van vele vrijwilligers, inzet voor de bevordering en de instandhouding van de cultuur in de gemeente Echt-Susteren.

Terug naar nieuws