Bart I (Sevriens) 59ste prins van C.V. “De Aester” Echt

06-01-2018

Op zaterdag 6 januari 2018 is Prins Bart I (Sevriens) uitgeroepen als 59ste Prins van het Aesterriek. Oudste zoon van Geert en Marleen Sevriens en broer van Roy.
Bart is 36 jaren jong, getrouwd met Deborah en papa van Lotte, Stijn en Daan.

Vanaf jongs af aan is het carnaval vieren er door zijn ouders met de paplepel ingegoten. In de jongere jaren ging Bart mee helpen bouwen aan de carnavalswagen en natuurlijk meelopen in de optocht met buurvereniging St. Joris. Sinds de oprichting van Zaate Hermenie Repke Tepke is het muziek maken tijdens de carnaval een onmisbare hobby geworden. Indien er niet “geträöt” hoeft te worden in de carnavalsperiode is Bart, verkleed in een roze prinsessenkleed met gele pruik, te vinden op de 11 van 11 in “Mestreech”, Altweiberfestival in Köln of op andere carnavalsactiviteiten. Onder het genot van een goed glas bier en “’ne houp sjaele zeiver” wordt er vaak tot laat in de avond carnaval gevierd.

In zijn dagelijks leven is Bart werkzaam als Manager Production bij Haffmans in Venlo, waar CO2 terugwinnings- en Biogas opwaarderingsinstallaties worden geproduceerd.

Prins Bart I nodigt jong en oud uit om er een gezellige en onvergetelijke carnaval van te maken en….. “haoptj uch gaer te zeen mit ’n road geschminkte naas!”

 

Klik hier om naar de proclamatie van Prins Bart I (Sevriens) te gaan.

Terug naar nieuws