Aesterparade 6-1-2018

06-12-2017

Carnavalsvereniging De Aester uit Echt is gestart met de voorverkoop van de jaarlijkse Aesterparade. Deze manifestatie vindt plaats op zaterdag 6 januari in Royal Theater, Peijerstraat 47 in Echt. Daar maakt prins Gijs I met zijn gevolg om 19.45 uur zijn opwachting, om tot zijn aftreden de scepter te zwaaien. Dat zal overigens van korte duur zijn, want meteen aan het begin van de avond vindt het hoogtepunt plaats. C.V. De Aester maakt dan  op een ludieke manier bekend, wie de opvolger zal zijn van, op dat moment, Auwt prins Gijs I.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Voor het voetlicht verschijnen Ron van Richting Roy, Fabrizio, Big Benny, Vleisboeket, Hoondervel, in de buut Gilbert Petit en Kartoesj (i.p.v. De Kloomp zoals vermeld op de poster).

De entreekaarten zijn in de voorverkoop à € 13,00 verkrijgbaar bij Drogisterij-tabak-staatsloterij-Toto-Lotto Martien Aerts, St. Jorisstraat 1 en bij Bloemenhuis Dingelstad, Marktstraat 9, beiden te Echt. De entreeprijs aan de zaal bedraagt €16,00.

Zaal open om 18:30 uur.

Terug naar nieuws