Aestergazet 2022 – Gratis!

14-02-2022

Eigenlijk onnodig te melden, maar ook dit carnavalsseizoen gaat nagenoeg in zijn geheel aan onze neus voorbij. Dat is absoluut geen prettige gedachte, maar ook een gegeven waar we weinig aan zullen kunnen veranderen.

Vanaf de 11e van de 11e bleven we hopen en vooral nadenken over de dingen die we eventueel wél zouden kunnen doen, maar het werd al snel duidelijk dat dit zeer beperkt zou zijn. De persconferentie van dinsdag 15 februari kan, of heeft misschien wat meer lucht gegeven, maar het gevoel erbij zal hoe dan ook anders zijn.

CV de Aester wil graag het gevoel van carnaval door blijven geven en daarmee het goedschikse carnavalsvirus verspreiden. Dat doen we door op zaterdag 19 februari bij alle inwoners van het Aesterriek de bekende Aestergezet in de brievenbus te stoppen. Gratis en voor niks !

De inhoud van deze uitgave bevat diverse verhalen, anekdotes, mopjes, vele foto’s en nog veel meer, verdeeld over ruim 100 pagina’s. Neem er dus even de tijd voor !

En mocht u deze actie kunnen waarderen en steunen, dan houden wij ons aanbevolen voor een vrijwillige donatie. Immers ook onze vaste lasten lopen gewoon door. In de Aestergezet zal een flyer toegevoegd zijn, waarop u alle noodzakelijke informatie zult aantreffen.

Verder willen we langs deze weg een oproep doen aan alle inwoners van he Aesterriek om zoveel mogelijk de vlag uit te hangen of anderszins versieringen thuis aan te brengen en daarmee het rood-geel-groene gevoel extra kracht bij te zetten. De carnavalsvereniging heeft al een voorzet gegeven want langs diverse wegen zijn al versieringen aangebracht. En met uw bijdrage wordt het natuurlijk nog veel mooier !

Woont u niet in ’t Aesterriek, dan kunt u deze gratis Aestergezet vanaf 21 februari afhalen bij Bloemenhuis Dingelstad. Uiteraard zolang de voorraad strekt!

Laten we er met z’n allen het beste van maken !

Sjregkedek

Terug naar nieuws