Prins(es) voor een dag

17-02-2022
Op het moment van schrijven is er nog geen duidelijkheid omtrent de versoepelingen, maar gaat het er wel op lijken, dat er weer meer mogelijk zal zijn. Het carnavalshart gaat de laatste tijd dan ook steeds sneller kloppen en stiekem hopen we dat we toch carnaval te kunnen vieren. Hoe die eruit gaat zien is nog onduidelijk, maar C.V. De Aester is volop bezig met voorbereidingen en staat in de startblokken om aan de slag te gaan.
Als het meezit dan zal op carnavalszondag de grote optocht door de Echter straten trekken. Het wordt dan niet zoals voorgaande jaren een grote optocht op zondag en een kinderoptocht op dinsdag, maar één optocht op de zondag. Bovendien zal er gekozen worden voor een kortere route, namelijk die van de kinderoptocht.
Echter, wie zal dan de optocht afsluiten en het snoepgoed gooien? Want bij C.V. De Aester zijn er dit jaar geen Hoogheden!
Carnaval staat voor creativiteit, voor ludieke acties en voor ideëen met een knipoog. En dus is besloten om het dit jaar eens heel anders te doen.
Daar waar van oudsher er altijd een prins gekozen werd, wordt er in dit uitzonderlijke jaar eenmalig afgeweken van die regel. Vaak genoeg werd namelijk gevraagd waarom er nooit een Prinses Carnaval gekozen werd. Die vraag is niet één, twee, drie te beantwoorden, maar zal dit jaar wel gehoor vinden. We willen daarom dit jaar enkele prinsessen de mogelijkheid bieden om de optocht door de Echter straten te beleven ! Op de prinsessenwagen het snoepgoed uitgooien en zwaaien naar het talrijke publiek dat lang de route staat, wie wil dat nou niet meemaken?!
Lijkt je dat wat, ben je inwoner van het Aesterriek, ouder dan 18 jaar en ben je in het bezit van een prinsessenpakje ? Dan is dit je kans!
Wat moet je doen?
Meld je uiterlijk zaterdag 19 februari aan bij het secretariaat van C.V. de Aester (info@aester.nl) en wie weet sta je een week later op de “Prinsessenwagen”. Twijfel je nog en heb je vragen, neem dan contact op met het secretariaat. Uiteraard is één en ander onder voorbehoud van de mate van versoepelingen.
Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet!! ❤
Terug naar nieuws