Aesterlingske 2021

22-11-2021

Nadat het vorig carnavalsseizoen de traditie van het Aesterlingske met succes weer nieuw leven is ingeblazen, kon het ook niet anders zijn, dan dat CV de Aester er een vervolg aan zou gaan geven. opgepakt. Ondanks het niet doorgaan van de traditionele carnaval, was er toch ruim voldoende belangstelling bij jonge ouders om hun zoon of dochter voor deze mooie titel in aanmerking te laten komen.

Helaas hebben we de alternatieve seizoensopening afgelopen zondag geen gestalte kunnen geven en namen we onze verantwoordelijkheid door deze te annuleren.

Echter rekening houdende met de verscherpte maatregelen konden we afgelopen zaterdag wel bekend maken welke pasgeborene het afgelopen carnavalsseizoen het dichtste bij carnavalszondag 11.11 uur geboren was en daarmee het Aesterlingske 2021 was geworden. Met een korte introductie en tromgeroffel op anderhalve meter werd het Aesterlingske 2021 Ryan Houben bekend gemaakt. Ryan is het zoontje van Lincy van Nooy en Patrick Houben. Ryan heeft verder ook nog een ouder broertje Nick en niet te vergeten het hondje Lizy. Het gezin werd bij Klijntje Baby & Kids Lifestyle op gepaste wijze in het zonnetje gezet.

De aanwezige hoogheden, prins Björn I en jeugdprins Thomas I waren duidelijk in hun nopjes en zagen een opgewekte baby, die een glimlach op hun gezicht toverde. Jammer genoeg was die glimlach verborgen achter een mondkapje.

CV de Aester is verheugd met het Aesterlingske 2021 en zal, gezien de belangstelling, deze traditie in stand gaan houden om ook op deze wijze de mensen met de traditie carnaval te verbinden.

 

Terug naar nieuws