11e Carnavalskennisquiz

13-10-2015

Derde kerstdag organiseert C.V. “De Aester” in samenwerking met cafe Moustache de Carnavalskennisquiz. Weet je wie de eerste prins van onze vereniging was, welk liedje verleden jaar 11de werd bij het LVK, hoe de carnavalsvereniging van Koningsbosch heet, waar de Blauw Sjuut haar oorsprong vond en waarom de Venlose carnavalsvlag rood-geel-blauw is in plaats van rood-geel-groen?

Dan ben je een geschikte kandidaat voor deze ludieke manifestatie. Nog veel leuker is meedoen in groepsverband, met je vereniging, clubje, vrienden, vriendinnen, buren of samen met je hele familie. De voorgaande 10 edities hebben aangetoond dat gezelligheid voorop staat, en dat goed presteren niet meer dan een leuke bijkomstigheid is, maar wel de wisselbeker, eeuwige roem en leuke originele prijzen kan opleveren.

Zondag 27 december is het kerstkonijn waarschijnlijk al lang verteerd en is iedereen vanaf 15:11 uur welkom bij cafe Moustache aan de Bovenstestraat 23 in Echt. Deelnemer kunnen zich ter plekke inschrijven. Deelname kost 2,50 Euro per persoon.

Aester

Terug naar nieuws