Datum: 06-01-2018 Tijd: 19:45 Locatie: Royal Theater Echt

Binnenkort start carnavalsvereniging De Aester uit Echt met de voorverkoop van de jaarlijkse Aesterparade. Deze manifestatie vindt  plaats op zaterdag 6 januari in  Royal Theater , Peijerstraat 47 in Echt. Daar maakt prins Gijs I met zijn gevolg om 19.45 uur  zijn opwachting, om  tot zijn aftreden de scepter te zwaaien. Dat zal overigens van korte duur zijn, want meteen aan het begin van de avond vindt het hoogtepunt plaats. C.V. De Aester maakt   dan  op een ludieke manier bekend, wie de opvolger zal zijn van, op dat moment, Auwt prins Gijs I.

Kosten noch moeite zijn  gespaard om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen . Voor het voetlicht verschijnen Ron van Richting Roy, Fabrizio, Big Benny, Vleisboeket, Hoondervel, De Kloomp en in de buut Gilbert Petit.

De entreekaarten zijn in de voorverkoop à € 13,00 verkrijgbaar bij Drogisterij-tabak-staatsloterij-Toto-Lotto Martien Aerts, St. Jorisstraat 1 en bij Bloemenhuis Dingelstad, Marktstraat 9, beiden te Echt. De entreeprijs aan de zaal bedraagt  € 16,00.

« Terug naar nieuwsoverzicht